Startar upp igen !

2013-02-02 ♥ 18:33:23

Jajjamensan ni läste rätt.. bloggen har stått tom allt för länge nu, helt ärligt saknar jag den. Jag kommer dock fortsätta på Ziro.blogg.se precis som jag gör nu, så Ziro kommer inte straffas något utan jag kör på båda två helt enkelt. Funderat på detta länge nu, på något sätt så tror jag att jag funkar bättre när jag bloggar på två bloggar, för när jag bara kör själv så blir jag liksom .. "Ahmen, så trök att blogga själv" ibland och när jag bloggar tillsammans med nån kan jag då och då sakna min alldeles egna blogg. Så jag kör på som Tyra, två bloggar, here we go!

Kommer göra "live" inlägg, därmed uppdatera mycket från mobilen, det blir smidigast för mig men kommer dock skriva välskrivna inlägg med snygga bilder på det, så ni kommer nog inte märka om jag bloggar från mobilen eller datorn. Kommer blogga när jag känner för det, när jag vill och när jag tycker det är roligt , tror det blir bäst så, blir inget bra om man känner sig tvungen utan blir bäst när man verkligen vill , men jag är ju "typical bloggnörd" så ni behöver inte oroa er för dålig uppdatering. Hoppas ni hänger med och följer mig, ni får följa hela mitt liv, både hästlivet men också det "vanliga" tonårslivet osv. Startar upp med en ny design också, gjord av bästa Ida - idaphotography.blogg.se , blev grymt nöjd, tycker den blev personlig , stilren , snygg , helt klart jag. Okej avslutar inlägget innan jag har skrivit en hel bok, men vi hörs ju snart igen, det vet ni. Släng in en söt kommentar sålänge! :)

Postat av: M A T I L D A'

Vad kul att du börjar här igen!!:D

2013-02-02 @ 20:55:18
URL: http://matildajjansson.webblogg.se
Postat av: Hannah & Ebba ♡

Vad kul! Länkbyte på denna bloggen? :D <3

2013-02-02 @ 21:12:54
URL: http://greatponnys.blogg.se/
Postat av: Tuuli Elmgren

Fin blogg! Önskar dig en trevlig kväll (:

2013-02-02 @ 21:30:56
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Matilda

Kul att du börjar blogga här igen.. c: Har du gjort din design själv och isf gör du gratis designer? Den är jättefin :D:D

2013-02-03 @ 17:53:10
URL: http://Pussmulen.blogg.se
Postat av: hanna

gud va fina ni är :OOOO

2013-02-03 @ 23:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0