Wednesday

2013-02-06 ♥ 11:08:35

Igår så red jag Roffe i ridhuset, han var pigg och väldigt nyfiken på de andra hästarna, haha.. Dock kändes han konstig i traven, tror det beror på att han är så stel i musklerna. Men sen nu till helgen så blir det ut och rida i skogen, klättra och stärka honom. Dollar tog jag ut på en promenad, och jisses, den ponnyn så pigg och busig, skrattade åt han för att han var så söt. Idag får dom vila och jag går på konfa - träff istället. Hör förhoppningsvis av mig senare!

Caroline Bågfeldt

2013-02-05 ♥ 20:41:22
Länge tyckt att den tjejen e ball, hon har fötterna på jorden och vet vart skåpet ska stå. När jag såg att hon skrivit detta inlägget så kände jag att nu är det dags att skriva detta inlägget och pubilicera det. Få tillbaka hennes bloggsug men om hon skulle ta en bloggpaus så måste hon ju först få veta att hon är awesome. Hon och hennes ponny Chuck är så otroligt fina tillsammans, aldrig sätt en ponnt som Chuck, han är speciell, fast egenligen är ju alla hästar speciella på sitt sätt. Men det jag ville säga var hur bra Carro klarar av honom, han är svår, iallafall vad man har sätt på filmer, bilder och vad Carro skrivit själv så har jag fått den uppfattningen. Han ser svår ut, klurig, och svår på många olika vis, Carro har kämpat med honom och lyckats bra, visst det är en lång väg ändå till toppen men hon har kommit en bra it på vägen. Blev kär i Chuck första gången jag såg honom, så otroligt fin och snygg. En enorm talang har han, det gäller bara att få fram den helt och det kämpar Carro med varje dag och en vacker dag kommer dom lyckas helt, den saken är jag säker på. SM stog det var Carros mål på sin förra blogg med citatet "Genom att sikta mot det omöjliga når vi högsta graden av det möjliga" - Jag tror inte att det är omöjligt, tror absolut dom kommer ända till SM men hur lång tid det tar, kan inte jag avgöra.
 
Har märkt att jag känner igen mig i Carro och i hur hon skriver, känns som vi är ganska lika, förstår precis hur hon känner sig, eller inte exakt, det är ju tekniskt omöjligt men kan tänka mig hur hon känner sig för jag har gått igenom mycket själv. Tycker hennes blogg är grymt bra och intressant, har bara fastnat sådär som när man fastnar för en grym serie och inte kan slita sig. Det jag ville säga var att stäng inte ner din blogg Carro, vad du en gör, eller nu när jag tänker efter så gör det som känns bäst för dig, vill du ta bloggpaus i en vecka så gör det. Fast bara så du vet finns jag och tiotusen läsare till som stöttar dig.
 

Roffe "videobloggar"

2013-02-04 ♥ 19:55:18
En söt film jag filmade innan ridpasset..

Instagram

2013-02-04 ♥ 15:05:24

Glöm inte att följa mig på instagram, @wilmaafur - Ni ångrar er inte, promise.

Godmorgon !

2013-02-04 ♥ 07:04:41

Hej & hå! Har precis stängt ner datan, ätit frukost, bytit om, och nu ska jag.. eller vänta nu, hur kul är det för er att få läsa om mina morgon rutiner? Neaj, tror vi skippar den biten.

Ska idag iallafall rida Roffe och kanske gör något med Dollar också, sen pluggning på det. Goa ponnysarna, ska bli så grymt kul att rida Roffe då han var så himla fin och mjuk ridpasset innan vi åkte till Sälen. Dollar är förmodligen som en kanonkula, så måste ta tag och longera/tömköra honom nån dag bara underlaget tillåter. Men vi hörs senare, annars blir jag sen till bussen och då blir ms kompis sur ;)

Borta bra, hemma bäst, eller ?

2013-02-03 ♥ 17:15:32

Påväg hem nu, sjukt vad jag saknar mina ponnysar, och vi var vara borta i 4 dagar?! Asså tänk sen när jag åker till Berlin i 5 dagar med konfan, jag kommer helt klart dö. Har en bit kvar hem, så sitter just nu och lyssnar på några av Zara Larssons låtar, grym är hon den tjejen. Förövrigt så har jag köpt ett par nya skidor, mina andra vart alldeles förkorta så teståkte ett par idag och nu har jag nya slalom skidor, bra va? Har dock inte tagit nån bild på dom en men det kan fixas om ni vill det? Ha det så bra så hörs vi senare!

Länkbyte !

2013-02-03 ♥ 15:19:49

Med fina tjejerna på greatponnys.blogg.se ! Följ deras liv tillsammans med deras söta ponnysar och mycket annat skoj!

Tjenare !

2013-02-03 ♥ 12:10:29

Hej goa läsare ! Sitter just nu och har ätit lunch med familjen. För er som inte visste det så är jag i Sälen , dock åker jag hem idag.. lite tråkigt, det är så himla gött här uppe men saknar ju mina bäbisar (hästar) såklart. Ska köra hårt i backarna några timmar till och sedan väntar en lång bilresa hem.. , i morse var det -15, liite sisodär småkallt och jag har även lyckats ramla och fastna i ett träd, lyckat, eller? ;)

Startar upp igen !

2013-02-02 ♥ 18:33:23

Jajjamensan ni läste rätt.. bloggen har stått tom allt för länge nu, helt ärligt saknar jag den. Jag kommer dock fortsätta på Ziro.blogg.se precis som jag gör nu, så Ziro kommer inte straffas något utan jag kör på båda två helt enkelt. Funderat på detta länge nu, på något sätt så tror jag att jag funkar bättre när jag bloggar på två bloggar, för när jag bara kör själv så blir jag liksom .. "Ahmen, så trök att blogga själv" ibland och när jag bloggar tillsammans med nån kan jag då och då sakna min alldeles egna blogg. Så jag kör på som Tyra, två bloggar, here we go!

Kommer göra "live" inlägg, därmed uppdatera mycket från mobilen, det blir smidigast för mig men kommer dock skriva välskrivna inlägg med snygga bilder på det, så ni kommer nog inte märka om jag bloggar från mobilen eller datorn. Kommer blogga när jag känner för det, när jag vill och när jag tycker det är roligt , tror det blir bäst så, blir inget bra om man känner sig tvungen utan blir bäst när man verkligen vill , men jag är ju "typical bloggnörd" så ni behöver inte oroa er för dålig uppdatering. Hoppas ni hänger med och följer mig, ni får följa hela mitt liv, både hästlivet men också det "vanliga" tonårslivet osv. Startar upp med en ny design också, gjord av bästa Ida - idaphotography.blogg.se , blev grymt nöjd, tycker den blev personlig , stilren , snygg , helt klart jag. Okej avslutar inlägget innan jag har skrivit en hel bok, men vi hörs ju snart igen, det vet ni. Släng in en söt kommentar sålänge! :)

RSS 2.0