Tagga tävling imorgon !

2012-10-27 ♥ 12:59:43
Imon är det alltså klubbhoppning för mig och Roffe, vi ska hoppa 60 & 70 precis som förra gången. Känns bra, vi hade lika gärna kunnat hoppa 70, 80 istället men det är bättre att ta det lågt liksom och att allt känns bra. Förra gången gick det sådär, vi fick 3 stopp i 60 och blev uteslutna, i 70 däremot så nollade vi. Att han stannade berodde på att vi hade för dåligt tempo till störst del, sen var det kanske massa andra småsaker, som att jag inte riktigt hade lärt mig att rida honom än och vi kände varandra inte tillräckligt bra helt enkelt. Men nu har vi hunnit med, en hoppträning för Anne som kändes otroligt bra, allt klickade och allt föll på plats. Sen 2 markarbete/dressyr träningar för Anne som båda har varit lärorika men det klicka inte lika bra på dom som på hoppningen men vi har lärt oss en hel del och utvecklats framförallt, sen 2 dressyrträningar för Linda som båda två har gått bra, fått en massa bra tips från både Linda och Anne, vi har också hunnit med våran första dressyrtävling, och Roffes första dressyrtävling var det också. Sen massa busiga, roliga o mysiga uteritter som alla har gått kanon! Så vi har verkligen utvecklats sedan förra tävlingen, nu kör vi hårt, och vi är riktigt taggade! Hoppas bara att jag hinner bli bättre, för har ju varit sjuk sen torsdags, men jag mår mycket bättre nu så förhoppningsvis blir jag helt 100 % frisk tills imon! :D
En härlig bild från i sommras, min plutt!
Postat av: Matildiz

Lycka till

2012-10-27 @ 14:01:58
URL: http://matildiz.se
Postat av: Frida&Rebecca

Lycka till!
Vilken fin blogg du har, kika gärna in på våran blogg! :) <3

2012-10-27 @ 17:49:14
URL: http://superryttarna.blogg.se
Postat av: Ida

Lycka till! :D

2012-10-28 @ 10:15:00
URL: http://idamarkestig.blogg.se
Postat av: hastemma

Hej! Jättefin blogg du har! Vill du vinna jättefina priser? Var med och tävla på min blogg!
Det ända ni ska göra är att kommentera 3 saker som är bra med min blogg och 3 saker som jag måste förbättra, och göra ett collage, som jag kanske använder som header kanske.

Vad vinner man?
1. Till dej skickar jag en jätte spännande hästbok,även såna som inte alls är inte alls är intresserade av hästar bara älskar den! Nämligen drömmen om en häst!+ collaget visas på bloggen! + länk+ bra text om din blogg!

2.Till dig skickar jag ett jättesnyggt armband+ collaget visas på bloggen+länk+bra text om din blogg!

3.Till dej skickar jag några jättesöta örhängen+ collaget visas på bloggen+länk+ bra text om din blogg!

Den som enligt mej gör det mest kreativa, färggladaste, något med både bilder på mig och på Kalle, och i stallet, den vinner!

2012-10-28 @ 11:27:46
URL: http://mashorses.com
Postat av: Hannah och Vendela - Hästblogg ♡

sv: hahah ja de va jag och Emmy som hade zlatan! jag tog några bilder på dig när du ledde roffe och någon när du red förbi om du vill ha? ;:) /hannah

2012-10-28 @ 14:20:05
URL: http://bpoonysar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0